spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Classic Rock Festival 2021

Afholdt event

Classic Rock Festival 2021

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

04 jun 2021 kl. 18:30 - 05 jun 2021 kl. 23:00

Beskrivelse

CLASSIC ROCK FESTIVAL MED FED GUITARLIR - I KULTURIUM, ISHØJ 

Seks af Danmarks bedste tributebands hylder guitarrocken på den traditionsrige festival 4.-5. juni. Billetsalget er startet. 

Den efterhånden traditionsrige Classic Rock Festival 2021 finder i år sted i Kulturium i Ishøj over to aftener med to gange tre af landets i særklasse bedste tributebands. 

Festivalen er det årligt tilbagevendende to-dages hyldestshow til nogle af de største rockbands i 1970'erne og 1980'erne - foregår 4. og 5. juni. 

SPILLEPLAN: 

FREDAG 4/6 

Kl. 18.30 Døre 
Kl. 19.30 Motörizer 
Kl. 20.45 Scorpions Tribute 
Kl. 22.00 Blindstone Playing Hendrix 

LØRDAG 5/6 

Kl. 18.30 Døre 
Kl. 19.30 Ozzy Jam 
Kl. 20.45 Falling Hazard – A Tribute To Thin Lizzy 
Kl. 22.00 Whitesnake Tribute 

NB! Kom i god tid. Først skal der tjekkes coronapas, herefter billetter, I skal købe drikkevarer og endelig skal I guides på plads i salen 

"Vi satser på at følge stærkt op på de to første udgaver af Classic Rock Festival, 2018 og 2019, der begge spillede for udsolgte huse. Der har også været enkelte – ligeledes godt besøgte - afliggere af Classic Rock Festival i mindre målestok i Odense og Kalundborg," fortæller arrangør Lars Schmidt. 

Classic Rock Festival nummer tre finder sted i 2021 – 4. og 5. juni i spillestedet Kulturium i Ishøj; blot et kvarters tur med S-toget fra København og med toget bogstaveligt talt lige til døren. 

Med de nuværende coronaregler vil der rundt regnet kunne være 250 gæster pr. aften i Kulturium. 

Der er lagt i ovnen til to aftener med tonsvis af luftguitar-fremkaldende fed guitarlir, fantastiske sange, fabelagtige musikere på et spillested med rigtig gode faciliteter. 

Musikken fra Jimi Hendrix, Whitesnake, Scorpions, Thin Lizzy, Motörhead og Ozzy Osboune er, hvad publikum vil opleve på Classic Rock Festival 2021. 

"Vi kører med tre bands begge aftener, og vi kan roligt sige, at der er tale om seks af de absolut bedste tribute-acts i landet. Og den ene headliner er lidt af en sensation, dannet specielt til Classic Rock Festival." 

Headliner fredag den 4. juni 2021 er lidt af et scoop, specielt sammensat til lejligheden. Det er den internationalt anerkendte danske bluesrock-trio Blindstone, som i dén grad vil spille den indre Hendrix helt ud. Og som senest i efteråret under stor bevågenhed både nationalt og internationalt turnerede som backingband for ingen ringere end den amerikanske bluesvirtuos Walter Trout. 

SÅDAN KOMMER DU TIL KULTURIUM 

S-toget kører bogstaveligt talt direkte til døren. Kulturium ligger i Ishøj Bycenter, og Ishøj Station er en integreret del af centret. Der er ét minuts gang fra perronen til Kulturiums døre. 

Linje E. Fra hovedbanegården - Ishøj station 17 minutter 

Linje A. Fra hovedbanegården til Ishøj station 22 minutter 

Man kan selvfølgelig også komme sydfra med de to S-tog linjer. 

Gratis parkering i 3 timer, 24 timer i P-kælderen. 2 motorveje krydser Ishøj. 

BONUS: 

Spar 50% på maden på Café A (dog med forbehold for lukning pga. corona) 

Gæster med billet til Kulturium spiser med 50% rabat på Cafe A (placeret i centeret), mod at vise sin billet ved bestilling. Det gælder IKKE drikkevarer. 

KULTURIUM OG CORONA 

Du skal fremvise et negativt Coronapas for at komme til koncert i Kulturium. Dette gælder alle gæster, der er fyldt 15 år. Det betyder, at du skal kunne fremvise et af følgende: 

Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer gammel (regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget). 

Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel (regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget). 

Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19. 

Dit Coronapas kan være digitalt på din smartphone eller i papirformat. 

Du skal kunne legitimere dig (med pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID-kort), så vi kan se, at du er den person, som Coronapasset er udstedt til. 

Kravet om Coronapas gælder ikke for personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test samt personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test. Bør du ikke få foretaget tests opfordrer vi dig til at kontakte Kulturium på kulturium@ishoj.dk Når du henvender dig, vil vi bede dig fortælle os hvilken koncert du har billet til. 


Classic Rock Festival på Facebook: 

https://www.facebook.com/classicrockfestivaldk 

Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Kulturium MusikTeater Kulturium MusikTeater, Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .